Societatea Fane Ram Lemn are o lungă tradiție în producția de mobilier în România, aceasta fiind apreciată pe piața datorită calității și a diversității modelelor fabricate.

Dorința fiecărui proprietar, indiferent de natura locuinței sale, este de a o personaliza cât mai în ton cu stilul care îl caracterizează și astfel S.C. MIMP S.A. vine în ajutorul dvs. pentru soluționarea acestei necesități cu o gamă variată de modele de scaune și mese, precum și posibilitatea creării de modele speciale.

De-a lungul timpului in calitate de producator am creat mai multe proiecte pentru clienti importanti. Printre proiectele noastre de mobila se numara o impresionanta cerere de mobilier  la comanda, mobilier de receptie pentru hotele, mobilier bar, amenajare sala de protocol pentru companii, mobilier restaurant, mobila baruri, cafenele, mobila pentru sala de evenimente, mobilier pentru spatii publice, amenajari sali de asteptare etc.

Relația noastră cu clientul începe chiar din momentul în care acesta pășește pragul unității noastre, adică dinainte de a deveni client în adevăratul sens al cuvântului. Prima impresie contează, de aceea, ținem foarte mult la imaginea companiei noastre și încercăm să ne prezentăm la un nivel ridicat pe toate planurile pentru a oferi clienților cele mai bune soluții la solicitările lor.